ProCoach – ketterät prosessit

Työkalu liiketoimintaprosessien kehittämiseen

Monelle yrittäjälle ja pk-yritykselle on tuttua, että toiminnan laajentuessa kannattavuus jostain syystä heikkenee. Tai tiukassa kilpailutilanteessa on jopa pudotettava hintoja, jotta asiakkaat pysyisivät asiakkaina. Uskotaan, että näin kuuluukin käydä ja että se kuuluu kasvuyrityksen arkeen ja toimintaympäristön muutokseen.

Huonontunutta kannattavuutta ei voi korjata toimintakustannuksia höyläämällä, sillä se johtaa toiminnan terävyyden, palvelukyvyn, tuotteiden saatavuuden ja laadun heikkenemiseen.

Kun yrityksen toimintaa ajatellaan yksittäisten toimintojen (tuotekehitys, markkinointi, myynti, tuotanto, varastointi, jne.) sijasta prosessina, avautuu aivan uusi mahdollisuus tehokkuuden, kilpailukyvyn, kannattavuuden ja palvelukyvyn parantamiselle.

ProCoach –ketterät prosessit on menetelmä, jonka avulla organisaatio tunnistaa oman toimintansa keskeiset prosessit, työstää uuden ajattelumallin läpi koko organisaation ja oppii toimimaan ketterästi ja asiakaslähtöisesti.

Ota yhteyttä – sovitaan maksuttomasta keskustelutapaamisesta. Tapaamisen tarkoituksena on tutustua puolin ja toisin sekä keskustella siitä, miten ProCoach-ketterät prosessit voivat parantaa yrityksenne kannattavuutta.

Ketterät Prosessit